Inhoudsopgave

Vragen over verduurzamen? Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk te weten welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Energieloket Amstelveen helpt u daarbij. Kijk op regionaal­energieloket.nl/amstelveen.

Ervaringen

Amstelveen maakt het duurzaam! Laat u ook inspireren. Twee Amstelveners vertellen welke energiebesparende maatregelen zij hebben genomen voor hun woning.

Lees meer

Column

Wethouder Duurzaamheid Floor Gordon deelt haar zorgen over de veranderingen van het klimaat. Maar ziet ook dat we het tij nog kunnen keren. En iedere Amstelvener kan een steentje bijdragen.

Lees meer

In beeld

Samen duurzame maatregelen inkopen is voordeliger en gemakkelijker. Bekijk het overzicht van alle collectieve acties die eraan komen. Doet u mee?

Lees meer

Duurzaam

Het NK Tegelwippen betekent: tegels uit uw tuin halen, groen er voor in de plaats. Beter voor de natuur, de waterbeheersing én voor uzelf. De gemeente voert de tegels gratis voor u af.

Lees meer

Prikbord

We hebben een hoop tips voor u hoe u Amstelveen groener, duurzamer en leefbaarder maakt. Van een handige app tot een bijeenkomst voor VvE’s.

Lees meer

Energiek

Hockeyclub AHBC wist maar liefst 36 procent energiebesparing te realiseren. De sportclub verduurzaamde met hulp van het Servicepunt Energieadvies en een aantal zeer interessante subsidies.

Lees meer