In beeld

Doe mee aan de collectieve inkoopacties

Wilt u uw woning duurzamer maken, dan heeft u graag de zekerheid dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Met deelname aan een collectieve inkoopactie krijgt u die zekerheid. Bovendien hoeft u een hoop regelwerk niet zelf te doen.

Amstelveen maakt de transitie naar een duurzame gemeente. Dat doen we samen met onze inwoners. De gemeente Amstelveen en het Energieloket Amstelveen organiseren collectieve inkoopacties om woningen in Amstelveen duurzamer te maken. Dat kan gaan om isolatie van de vloer en spouwmuur van de woning, het plaatsen van HR++/+++-glas, het plaatsen van zonnepanelen of het aanleggen van een hybride warmtepomp.

Energieloket Amstelveen zoekt de beste leveranciers voor deze maatregelen, regelt de offertes en de inkoop en geeft uitgebreide achtergrondinformatie. Als inwoner van Amstelveen kunt u inschrijven op deze inkoopacties en de maatregelen aan uw eigen woning laten uitvoeren. Zo profiteert u van al het uitzoekwerk dat al voor u is gedaan. Bovendien weet u zeker dat de maatregelen van hoge kwaliteit zijn en uitgevoerd door een kwalitatief goede installateur.

Kom naar de informatieavond

Wilt u uw woning duurzamer maken? De komende tijd komen er weer verschillende interessante collectieve inkoopacties aan. Meld u aan voor de desbetreffende informatieavond, dan krijgt u alle ins en outs over de actie mee. De volgende inkoopacties staan gepland:

Maatregel: Isolatie

Informatieavond: 23 september 2021 en 17 maart 2022

Maatregel: Zonnepanelen

Informatieavond: 28 oktober 2021 en 7 april 2022

Maatregel: Hybride warmtepomp

Informatieavond: 26 mei 2022

Locatie

De informatieavonden worden online gehouden. U heeft volop gelegenheid tot vragen stellen in de chat.

Inschrijven

Op regionaalenergieloket.nl/amstelveen vindt u meer informatie, kunt u zich inschrijven voor de informatieavonden én inschrijven voor de collectieve inkoopacties.

U kunt ook bellen met Energieloket Amstelveen: 088 – 525 41 10 (lokaal tarief) van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur. E-mail: vragen@regionaalenergieloket.nl

Deel dit artikel: