Inhoudsopgave

Vragen over verduurzamen? Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk te weten welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Energieloket Amstelveen helpt u daarbij. Kijk op regionaal­energieloket.nl/amstelveen.

Ervaringen

Amstelveen heeft twee klimaatburgemeesters gekregen. Zij ontwikkelden vijf belangrijke aanbevelingen voor de gemeente en inspireren anderen om óók in actie te komen.

Lees meer

Column

Aan de fors gestegen energieprijzen kunnen burgers en gemeente weinig doen, zegt wethouder Duurzaamheid Floor Gordon. Maar wél aan de hoeveelheid energie die we gebruiken.

Lees meer

In beeld

10% van de huishoudens in Nederland heeft een te hoge energierekening ten opzichte van hun inkomen. Een aantal praktische tips om ‘energiearmoede’ te bestrijden.

Lees meer

Duurzaam

Pak die kans: een gratis quickscan voor Amstelveense ondernemers in het mkb. De scan laat heel gemakkelijk zien waar en hoe u energie kunt besparen, wat het u kost en wat het u oplevert.

Lees meer

Prikbord

Over zonnepanelen voor VvE’s, 50 tips om geld te besparen, de cv-ketel die prima op 60°C kan , groene daken en klimaatles voor Amstelveense kinderen.

Lees meer

Energiek

Energiecoach Ybelle Boorsma geeft gratis energieadvies aan andere Amstelveners hoe zij hun woning duurzamer kunnen maken. “Iedereen wil iets doen.”

Lees meer