Ervaringen

Helpt u mee Amstelveen duurzamer te maken? Daarmee draagt u bij aan een beter milieu, maar het kan financieel ook interessant zijn. Twee inwoners vertellen welke energiebesparende stappen zij hebben gezet voor hun woning.

Column

Wethouder Duurzaamheid Floor Gordon vertelt kort welke voordelen er allemaal zijn voor inwoners, bedrijven, collectieven en groepen en stipt aan welke regelingen er zijn. De gemeente blijft de komende tijd inwoners continue informeren over de energiebesparende mogelijkheden die er zijn.

In beeld

“Kijk naar wat het je oplevert, in plaats van wat het je kost”, is de vuistregel van energiecoach Pieter Jongert. Deze bouwkundige adviseert als energiecoach inwoners van Amstelveen over energiebesparende maatregelen. U kunt Pieter of een van zijn vier collega’s geheel vrijblijvend en kosteloos om advies vragen.

Duurzaam

Er zijn heel wat subsidiepotjes beschikbaar voor energiebesparende maatregelen, maak er gebruik van! We hebben alvast een overzicht voor u gemaakt van alle vormen van financiële ondersteuning via de gemeente Amstelveen.

Prikbord

Informatie over het NK Tegelwippen, het KKC gaat van het gas af, jongeren & duurzaamheid, de gemeente Amstelveen wil circulaire bedrijfskleding en een oproep: doneer uw oude laptop aan een Amstelveens kind.

Energiek

Meer impact en minder bureaucratie. Met die gedachte is het Servicepunt Energieadvies opgericht, als vervanging van het Duurzaamheidsfonds. Amstelvener William Koevoets vertelt over zijn ervaringen.