Gratis cadeaubon voor energiebesparende materialen

Wilt u ook meer comfort en een lagere energierekening? De gemeente helpt inwoners bij het zetten van energiebesparende stappen. En elke stap is en een. Daarom worden er gratis cadeaubonnen beschikbaar gesteld ter waarde van € 44. Met de cadeaubon kunt u online zelf een pakket samenstellen van energiebesparende materialen. Vraag de bon snel aan, want OP=OP.

Energie besparen, een lagere energierekening en prettiger wonen. Dat kan eenvoudig met kleine maatregelen in huis. Deze maatregelen hoeven niet altijd veel te kosten. Denk bijvoorbeeld aan een brievenbusborstel, radiatorfolie of zelfklevende tochtstrips. Gemeente Amstelveen geeft inwoners de kans om energiebesparende stappen te zetten en biedt daarom cadeaubonnen aan waarmee bewoners dit soort maatregelen kunnen kopen. De materialen zijn online te bestellen en u kunt uw eigen pakket samenstellen. Zo schaft u alleen spullen aan die u echt nodig heeft om energie te besparen.

Voorwaarden

Er is een beperkt aantal cadeaubonnen beschikbaar en er kan per adres maximaal een bon worden gebruikt. Na het aanvragen van een bon kunnen inwoners hun een eigen actiepakket samenstellen via de webshop van het Regionaal Energieloket. Vervolgens worden de energiebesparende producten gratis thuisbezorgd. De cadeaubon kunt u aanvragen op:

  1. Ga naar regionaalenergieloket.nl/amstelveen
  2. Klik op de groene knop ‘Vraag hier uw cadeaubon aan’ en laat uw gegevens achter
  3. U ontvangt uw unieke code per email. In de e-mail vindt u een link naar de webshop en uitleg hoe u de cadeaubon kunt inwisselen.
ZO LAND DE VOORRAAD STREKT

Deel dit artikel: