Inhoudsopgave

Ervaringen

Met elkaar maken we Amstelveen steeds duurzamer. Overweegt u spouwmuurisolatie of zonnepanelen? Lees hier hoe inwoners in Amstelveen aan de slag gaan.

Column

Wethouder Duurzaamheid Floor Gordon vertelt dat ze voorstander is om duurzaamheid klein, concreet en dichtbij te houden. Alle stappen die we zetten helpen. Want wie het kleine niet eert, …

In beeld

De Dag van de Duurzaamheid is ook dit jaar weer op 10 oktober. Dit jaar is er een uitgebreid programma dat plaatsvindt in Schouwburg Amstelveen. Komt u ook? Bekijk het volledige programma.

Duurzaam

Het is belangrijk dat inwoners zich goed oriënteren op energiebesparende maatregelen zoals isolatie. Gemeente Amstelveen subsidieert nu €150 op dit advies. En als u binnen 6 maanden kiest voor €1.000 of meer aan maatregelen, dan is het energieadvies geheel kosteloos.

Prikbord

Informatie over verschillende subsidies, de nieuwe folder van Elsenhove en de online participatietool, waar u ideeën kan aandragen over welke subsidie u zou helpen om aan de slag te gaan.

Energiek

Trendwatcher Richard van Hooijdonk gelooft dat in de toekomst alle technologieën zó zijn ontworpen dat duurzaamheid daarin een vanzelfsprekendheid is. Bent u nieuwsgierig naar die toekomst? Welcome to the Future!